Motel Westcoast zorgt voor avond bomvol wereldberoemde Amerikaanse en Australische songs

22 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Het populaire Motel Westcoast gezelschap gaat dit seizoen op veler verzoek weer op tournee. Ze brengen in deze editie naast de grootste hits van de Amerikaanse Westkust (zoals o.a. The Eagles, Fleetwood Mac, Beach Boys, Doobie Brothers, Chicago en James Taylor) nu ook songs van wereldberoemde Australische acts als Crowded House, Tim Finn, John Farnham, Little Riverband, Icehouse en Split Enz. Woensdag 10 april in de grote zaal van De Meerse, aanvang: 20.15 uur.

De afgelopen 3 tournees in 2007, 2009 en 2011 trokken volle zalen! De tour van 2011 was zelfs met meer dan 90% bezetting en was één van de succesvolste muziekproducties van dat theaterseizoen. In 2007 luisterden meer dan een miljoen luisteraars naar Radio 2 toen Motel Westcoast samen met de Amerikaanse groep Venice 'De Week van de Jaren '70' afsloot.

In een show gevuld met wereldhits, wordt met fantastische vierstemmige zang, een ode gebracht aan wereldberoemde songs van de Amerikaanse Westkust. Met: Syb van der Ploeg (De Kast), Julian Thomas, Brenda van Aarsen ('The Best of Brittain') en Edward Reekers (Kayak) en een zeskoppige live band. Muziekblad Oor schreef over Motel Westcoast: ,,Zelden hebben vier stemmen zo perfect bij elkaar gepast''.

De Meerse grote zaal

Woensdag 10 april - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie