De wraak G.I. Joe in CineMeerse

25 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - CineMeerse presenteert deze week nieuw in haar zalen:

G.I. Joe Retaliation 3D

Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

The Host

Onze wereld is bezet door zogenaamde 'zielen' die het lichaam van andere wezens overnemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen krijgt, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te leven. Ze hebben overweldigende emoties en levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: Melanie's geest vecht terug tegen haar overheersing en vult Wanderers gedachte met opvattingen en herinneringen. Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie en kiest steeds meer de kant van de mensen. Samen ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht naar de laatste verzetsstrijders. The Host is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Stephanie Meyer (The Twilight Saga).

21 And Over

Je wordt maar een keer 21 en dat moet je vieren tot je erbij neervalt met een legendarisch feest vol mooie vrouwen en veel alcohol. Jeff Chang is een goede en nette student die altijd hoge cijfers haalt. De avond van zijn 21e verjaardag nemen zijn 2 beste vrienden hem mee uit om zijn dit te vieren met een paar biertjes. Maar wat een paar biertjes zouden zijn, eindigt in een avond waarbij Project X een kinderfeestje lijkt…

APP

De psychologie studente Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) gaat na een verkeersongeval, waarbij haar jongere broer Stijn (Alex Hendrickx) verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan app's, social media en haar smartphone. Studente Sophie (Isis Cabolet) is haar beste vriendin en ze heeft een relatie met Daan (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat een onbekende op haar smartphone een mysterieuze APP heeft geïnstalleerd, die een antwoord heeft op alle vragen die ze heeft. Niet alleen op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op die betrekking hebben op haar persoonlijk leven en dat van vrienden. Als ze via de scherpzinnige APP cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat het meer is dan een handige APP.

De Croods

The Croods is de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation en gaat over de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

Yoko

Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar graag verstopt: op een dag vindt ze er ineens een raar wit wezentje. Een spannende ontdekking natuurlijk. Want wat voor dier is dit in vredesnaam? Geen hond en ook geen aap. Nee, het is een kleine witte yeti uit de Himalaya. Hij heet Yoko en heeft magische krachten! Pia heeft nog geen idee dat deze ontmoeting haar leven helemaal op zijn kop zal zetten. Ze verstopt Yoko in de diepvries, want ze wil niet dat haar moeder, haar nieuwsgierige zusje Marcella en haar beste vriend Lukas hem zien. Yoko is háár geheim. Maar dan krijgen Pia en Yoko te maken met Thor van Sneider. Deze akelige jager is degene die Yoko vanuit de bergen heeft ontvoerd. Hij wil de kleine yeti verkopen aan de directeur van de dierentuin, een gemene verzamelaar van exotische dieren. Als de jager Pia en Yoko op de hielen zit, neemt Pia Lukas in vertrouwen en vraagt hem haar te helpen Yoko te beschermen. Het is nog maar het begin van een fantastisch avontuur...

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie