Optreden Pier K cursist en multitalent Dominique de Jong

28 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Dominique de Jong geeft vrijdag 12 april een eenmalig concert, in de Podiumzaal van Pier K Hoofddorp in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein. Dominique is een zeer getalenteerde leerling van Pier K en zal van 20 tot 21 uur muziek ten gehore brengen, bestaande uit eigen werk, maar ook popliedjes van vroeger en nu. De toegang is gratis.

Dominique begon op 13-jarige leeftijd met klassieke pianolessen bij Pier K docent Elieske Wisse. Dankzij haar voorliefde voor het instrument en haar muzikaal talent ging ze enorm snel vooruit. Terwijl ze onverminderd doorging met de studie op de piano, op zowel klassiek als popgebied begon ze ook met zingen, componeren en tekstschrijven. Haar veelzijdigheid werd eens te meer duidelijk toen ze ook de gitaar ter hand nam en deze vlot leerde bespelen. Meerdere malen gaf ze acte de présence tijdens de open dagen van Pier K, waar ze het aanwezige publiek liet genieten van haar muzikale kunnen.

Dominique heeft de leeftijd van 18 jaar bereikt: een uitstekende leeftijd om haar te presenteren aan het grotere Haarlemmermeers publiek. Ze zal op deze avond zingen, piano en gitaar spelen. Tijdens haar optreden wordt zij bijgestaan door vijf uitstekende muzikanten van haar eigen leeftijd. Een goede kans om een aanstormend talent te zien en te horen op het moment dat zij zich nog volop aan het ontplooien is.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie