Marjolein Meijers komt met 25-jarig theaterjubileum

28 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Marjolein Meijers zit 25 jaar in het theatervak: als Annie van de Berini's, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma 'Solex'. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht. Op donderdag 11 april om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

In 'Van Berini tot Solex' leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe: afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, alle goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt dit gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Marjolein Meijers is zangeres, muzikante, actrice, theatermaker en songschrijver. Zij is vooral bekend als deel van het theaterduo De Berini's en door haar optredens als An en Jan met Jan Rot. Zij studeerde klassiek gitaar aan het Rotterdams Conservatorium. Zij speelde in vele bandjes ondermeer als bassiste bij het Russisch Staatscircus in 1983. In 1983 richtte zij het theaterduo De Berini's op met Hans Kemeling. Na eerst in buurthuizen en bejaardencentra te hebben opgetreden promoveerden zij in 1989 naar de grotere zalen en schouwburgen.

Algemeen Dagblad: "De vrolijke liedjes en nummers grijpen je naar de strot".

Het Oude Raadhuis

Donderdag 11 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie