Geen decor, geen script, geen titel, maar wél Sara Kroos in Het Oude Raadhuis

28 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Nog zonder titel, zonder decor en zonder script gaat Sara Kroos dit voorjaar het theater in voor haar nieuwe programma. Maandag 8 en dinsdag 9 april is Sara Kroos met de try-outs van haar nieuwe voorstelling te zien in Het Oude Raadhuis, aanvang 20.30 uur.

Sara doet wat weinig artiesten durven: improviseren en uitproberen voor publiek in het aller vroegste stadium van een voorstelling. Sara wil haar publiek nog meer laten lachen. Zij zoekt de herkenning op van het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt Sara over de onhandigheden, die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar ook lastig maakt.

Sara maakte een aantal tv-seizoenen deel uit van het vaste team van de improcomedy serie 'De Lama's', tourde met haar eigen theatervoorstellingen door het land en is op dit moment op televisie te zien in het improvisatieprogramma 'In goed gezelschap'. Kroos won de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en won in 2007 met haar voorstelling 'Zoetgevooisd' de belangrijke cabaretprijs Neerlands Hoop.

Sara Kroos was met 'Voor de Leeuwen' al eerder te zien in zowel Het Oude Raadhuis als De Meerse. ,,Een vakvrouw met een warm charisma, alle ingrediënten voor een topavond.'' en ,,Op haar dertigste is Sara Kroos een cabaretière geworden die alles in de hand heeft en ook in de kleinste verhaaltjes over huiselijke muizenissen uiterst geestig en gevat kan zijn. (…) Niet alleen haar zesde, maar ook haar beste programma'', aldus de pers over 'Voor de Leeuwen'.

Het Oude Raadhuis

Maandag 8 en dinsdag 9 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie