Seth Gaaikema ontroert met 'Wat ik nog graag zou willen' in De Meerse

28 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Iedereen heeft zo z'n verlangen naar een zomerse bloemrijke toekomst. Iedereen hoopt, dat dromen werkelijkheid worden. Dat geldt ook voor Seth na ruim 50 jaar in het vak. Woensdag 17 april te zien om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Zijn doorbraak kwam in 1958, toen Wim Kan in zijn oudejaarsconference een lied van Gaaikema opnam. Begin jaren '60 kwam de cabaretier voor het eerst met een soloprogramma: 'Avondje Nederlands'. Vele programma's volgden. Daarnaast hertaalde hij musicalklassiekers als: 'My Fair Lady', 'Les Misérables' en 'Miss Saigon'. 'Wat ik nog graag zou willen' is misschien wel zijn allerlaatste show en hij heeft nog een paar héél speciale wensen.

Zijn onderwerpen zijn persoonlijker dan ooit en hij toont zich kwetsbaar en authentiek. Maar het is ook een vrolijke, felle, temperamentvolle en gevoelige one-man show over wat je ontzettend graag zou willen in deze krankzinnige maatschappij. Nuchterheid? Prima, prima. Maar het verlangen blijft.

De pers over 'Wat ik nog graag zou willen': ,,..Die eerlijkheid werkt ontwapenend en maakt het afscheid ontroerend'' (De Telegraaf).

De Meerse kleine zaal

Woensdag 17 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie