Mark van de Veerdonk met zijn 13e cabaretprogramma in De Meerse

28 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - 'Weltebarsten'. De titel zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. Op vrijdag 19 april is Mark van de Veerdonk te zien in de kleine zaal van De Meerse, aanvang 20.30 uur.

De onvervalste plattelandscabaretier vertelt uiteraard een gloednieuw verhaal, de grapdichtheid is echter ouderwets hoog. Het thema van dit dertiende programma van de Brabander is nog niet bekend, iets dat van de maffe cabaretier zelf niet gezegd kan worden. Het vertrekpunt is waarschijnlijk wel weer het pretentieloze buurtschapje Slabroek, waar het leven nog simpel is. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim vijftien jaar later.

Mark van de Veerdonk won de Persoonlijkheidsprijs en werd tweede op het cabaretfestival Cameretten. Ook heeft hij zowel de jury- als publieksprijs gewonnen op het Leids Cabaret Festival. Van de Veerdonk heeft daarnaast optredens verzorgd voor de Nederlandse gemeenschap. Onder meer in New York, Saoudi Arabië en Shanghai.

'Weltebarsten' is alweer het 13e cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk. Mark was eerder te zien in De Meerse en Het Oude Raadhuis met 'Tolaat de vlogodre kiwjt', 'Ranjaneurose' en 'Lui oog gezocht'.

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 19 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie