Nachtkaars scenario SVOW

30 maart 2013 om 00:00 Sport

WETERINGBRUG - Johan Peper wond er geen doekjes om: het succesvol begonnen seizoen dreigt als een nachtkaars uit te gaan.

"Door een groot aantal geblesseerden had ik de grootste moeite om dertien man mee te nemen naar Leiden. Assistent trainer Rocco Verdel had zijn spullen aangetrokken en Mike de Koning heeft een knieblessure maar ook hij was er noodgedwongen bij. Als je dan weet dat we in het begin van het seizoen met 10-0 over deze tegenstander heenliepen, dan zegt het 1-1 resultaat eigenlijk alles. De laatste tijd hadden we al moeite om het spel te maken tegen Aarlanderveen en Wassenaar.

Na een halfuur spelen kwam Football Factory op voorsprong en vlak voor rust scoorde Dennis Willems de gelijkmaker. Dat was wel prettig, dus ik dacht dat er in de rust nog wel iets te bespreken viel. Maar het leek wel een kippenhok en geheel volgens verwachting bakten we er na rust niks van. Wel werd ons een geheide strafschop onthouden. Maar we hadden verder nergens recht op. Maandag heb ik als het goed is weer meer spelers tot mijn beschikking."