Kansrijk Hoofddorp (zon) verliest

30 maart 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Jimmy Simons heeft twee topscorers met elk tien treffers, geen van hen trof doel. "Wat dat betreft zou ik liever hebben dat Nick de Jong en Sven Berntzen hun doelpunten iets gunstiger spreiden. En als ook Twan Elfers er bij een prima vrije trap van Vincent Partosoebroto niet in slaagt op ongeveer een meter voor de goal zijn hoofd tegen de bal te zetten, dan blijft het gewoon 0-0.

En voetbal kan dan behoorlijk oneerlijk zijn. Da laatste vijf minuten heb ik nog meer risico genomen omdat we met 0-0 tegen VSV niet veel zouden opschieten. En dan slaat VSV in de 94e minuut uit een counter toe en wij staan onterecht met lege handen. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, achterin niets weggegeven en zelf zowel voor rust als na rust een flink aantal kansen gecreëerd. Dit is een lelijke tegenvaller die we gelukkig maandag al kunnen rechtzetten thuis tegen Hillegom. We hoeven niet lang op onze revanche te wachten."