In april doet jeugd op terrein Jeugdland wat zij wil

30 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kunnen op het terrein van Jeugdland Hoofddorp weer kiezen uit diverse activiteiten. Er is keus uit gipsen, crazy bingo, pijl en boogschieten en meer.

Zo kunnen zij een eigen hut te bouwen, tafelvoetballen of voetbal in het echt spelen. Wie liever creatief is, kan een kijkje nemen in de knutselkamer, waar men kan schilderen, kleien, 3-d kaarten maken. Daarnaast kunnen ze op Jeugdland skelteren, tafeltennis, in de zandbak en op de speeltoestellen.

Ook biedt de leiding elke dag een activiteit aan waar. Vrijdag 5 april kunnen ze gipsen. Maak mooie figuurtjes of gips je eigen handen. Zaterdag 6 april is er crazy bingo met mooie prijzen. l deze  activiteiten zijn gratis of anders vermeld, wel gewone Jeugdland entree.

De activiteiten starten altijd rond 15.30 uur.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie