Silvester Zwaneveld bezorgt u een dolkomische avond met zijn nieuwe voorstelling 'In De Lift'

5 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Silvester zit in de lift. Sinds hij de stekker uit één van Nederlands meest succesvolle duo's trok (Arie & Silvester), gaat het verbazingwekkend goed met hem. Zijn shows bieden unieke visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische kwinkslagen en vooral veel, heel veel grappen. Silvester weet als geen ander een zeer bijzondere band te smeden met zijn publiek. Met zijn bijzondere animatie kwaliteiten creëert hij een sfeer die nergens anders ter wereld te vinden is. En iedereen weet: hoe hoger je komt, des te dieper kan je vallen. Een indringende show met een ongezonde dosis humor. Silvester is op dinsdag 23 april met zijn voorstelling 'In De Lift' te zien in de kleine zaal van De Meerse. Aanvang 20.30 uur.

In de voorstelling 'In De Lift' vertelt Silvester hoe zijn leven voorbij schiet. Soms met een lach, soms serieus. Hij deelt, geeft en luistert. Zwaneveld pakt veel emoties en lijkt niet alleen maar grappen te willen vertellen. Hij denkt en vraagt af. Hij interesseert zich in de leuke anekdotes van het publiek, maar gaat ook de zware onderwerpen niet uit de weg. Hij blijft respectvol en tactvol.

Speciaal voor zijn voorstelling 'In De Lift' heeft Silvester een app gemaakt, genaamd 'In De Lift'. Deze ga je tijdens de voorstelling gebruiken in samenwerking met een second screen. Silvester is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan.

De Meerse kleine zaal

Dinsdag 23 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie