Theo van den Oever in zijn nieuwe voorstelling 'AFTERPARTY'

5 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Wel eens gezien hoe het publiek van Theo van den Oever gelukzalig het theater verliet? Onderga zelf de Theo van den Oever Experience. Op zijn 'AFTERPARTY', de mooiste tijd van zijn leven, nu een groot deel ervan er op zit, hoeft niks meer, mag alles. En op Sterfdatum.nl heeft hij uitgerekend dat hij ondanks veelvuldig kroegbezoek 85 wordt, dus zal hij zich in dit zevende cabaretprogramma en nog lang daarna verrukkelijk blijven ergeren aan en verwonderen over de medemens... en zichzelf natuurlijk. Een programma weer vol heerlijke conferences en geestige en mooie liedjes, zoals we ze al jaren van hem kennen. Zaterdag 20 april is Theo van den Oever met zijn voorstelling 'AFTERPARTY' te zien in Het Oude Raadhuis, aanvang: 20.30 uur.

Theo van den Oever studeerde Nederlands en Theaterwetenschap, stond een tijd als leraar Nederlands voor de klas en trok daarna door het land met liedjes uit de oude doos. Daarnaast fungeerde hij met veel plezier als huisvader. Toen de kinderen ouder werden kreeg hij meer tijd om zich bezig te houden met het schrijven van eigen liedjes en conferences en verhoogde in snel tempo de productie daarvan. Theo schrijft veel, voor zichzelf maar ook voor anderen. Veel van zijn nummers zijn regelmatig te beluisteren op de radio.

Maarten Roozendaal over Theo van den Oever: ,,Toen ik Theo een keer zag spelen, dacht ik: dit is kleinkunst zoals het moet zijn: een man met zijn gitaar, simpel van opzet, geestig, ontroerend, en, al zijn lentes ten spijt, ook van deze tijd!''

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 20 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie