Zondagmiddagpodium: Scala, het open podium met musical- en operetteliederen

7 april 2013 om 00:00 Cultuur

RIJSENHOUT - Het Zondagmiddagpodium komt op 14 april om 14 uur naar dorpshuis De Reede in Rijsenhout (Schouwstraat 14) met Scala, het open podium dat al razend populair is in Hoofddorp. Scala, een open podium voor geschoolde zangers, werd aanvankelijk gehouden in Haarlem. De laatste tijd worden deze zang- en luisteravonden twee keer per maand georganiseerd in Hoofddorp door initiatiefneemster Hellen van Rooijen.

Deze middag staat 'Scala in Rijsenhout' open voor solisten, goede amateurs, semiprofs en zelfs beroepszangers. Inmiddels is er een min of meer vaste kern van gevormd, die ook elders in de belangstelling heeft gestaan. Bekende zangers hebben Scala ook gevonden om af en toe op te treden en zelfs Marco Bakker heeft onlangs het Scala podium betreden.

Het wordt vanmiddag genieten van een scala aan zangers die opera, operette en musicalliederen zingen. En omdat het repertoire niet van te voren wordt vastgesteld, zullen we niet verbaasd zijn als er belcanto, een duet of een Napolitaanse evergreen voorbij komt…

Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde (023) 569 88 73. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie