De Grote Auditiedag bij Artquake

8 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Op zondag 28 april organiseert Artquake De Grote Auditiedag. Dansers, acteurs en zangers kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Deelnemers maken kans op een plaats in de Bootcamp van Artquake en daarnaast ook kans op een scholarship naar Amerika ter waarde van 1200 dollar. Opgeven kan door te mailen naar lotte@duycker.nl.

Tijdens de Grote Auditiedag volgen deelnemers verschillende masterclasses op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere auditant één minuut de tijd om te laten zijn wat hij/zij in huis heeft. De deelnemer mag zelf invullen welk talent ze in deze minuut laten zien. Aan het eind van de dag wordt bekend gemaakt wie deel mag nemen aan de Bootcamp van 2013. Ook wordt dan bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de scholarship naar Amerika.

De Bootcamp is een uitwisselingsprojectproject waarbij Artquake samenwerkt met de theaterschool 7 stages uit Amerika, vanuit 7 stages komt een groep jongeren naar Nederland. Binnen twee weken tijd wordt een theatervoorstelling geproduceerd door deelnemers uit Nederland en Amerika. Dit onder begeleiding van inspirerende docenten. Op maandag 5 augustus beginnen de deelnemers met het samenstellen van de voorstelling, de eindvoorstelling van de Bootcamp wordt op 17 augustus in de Meerse gegeven.

Geïnteresseerden kunnen zichzelf nog opgeven voor De Grote Auditiedag van 28 april. Dit kan door een mail met te sturen naar lotte@duycker.nl met een gegevens en een korte motivatie. De Bootcamp duurt van 5 t/m 17 augustus en is een samenwerking tussen Artquake, Pier K, Gig en 7 Stages.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie