Invitations komt met. Rishi Romero

8 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Artquake organiseert zaterdag 13 april opnieuw Invitations, deze keer de Spring Break Edition. Invitations is een samenwerking tussen Artquake en MENES waarbij jongeren de kans krijgen een feest te organiseren. De aanvang is om 22 uur, om naar binnen te mogen moeten bezoekers minimaal 16 + zijn.

Invitations is een samenwerking tussen Artquake en MENES met jongeren uit Haarlemmermeer. Deze jongeren krijgen de kans om hun eigen feest te organiseren. Artquake en MENES begeleiden hen in dit proces en alles wat hierbij komt kijken. Samen sluiten ze deze koude wintermaanden af en de wordt de temperatuur omhoog gegooid met een speciale Spring Break Edition.

De zomerse line-up van Invitations wordt verzorgd door o.a. Rishi Romero en Nick Vathorst. Deze mannen hebben al een mooie cv opgebouwd door te draaien op feesten als: Latin Village, Sneakerz, Nope is Dope en Knockerz. Ze hebben genoeg in huis om Haarlemmermeer klaar te maken voor de zomer en de koude wintermaanden te doen vergeten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie