De aftrap van ‘De kroon op je werk’

11 april 2013 om 00:00 Cultuur

HAARLEMMERMEER - Houden uw kinderen van tekenen en kleuren? Altijd al eens uw eigen koning of koningin willen schilderen onder begeleiding van een kunstenaar docent? Een keer plaatsnemen op die koninklijke troon en de gouden kroon zelf opzetten? Heeft u altijd al eens de koningin van de televisie Catherine Keyl willen ontmoeten? Of zin in een goed gesprek met kunstenares Karen de Bondt bij een gratis kopje koffie en een oranje tompoes? Loop op zaterdag 13 april van 13.30-16 uur even binnen in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.

De aftrap van ‘De kroon op je werk’ wordt een gezellige middag met muziek van pianiste Suzanne van der Meer. De toegang is gratis en belangstellenden voor de schilderworkshop kunnen zich aanmelden via info@pier-k.nl..

Tijdens ‘De kroon op je werk’ kleurt Het Cultuurgebouw oranje. De gemaakte schilderijen worden onderdeel van het kunstwerk dat van 30 april t/m 5 mei komt te hangen in de XXL Cultuuretalage aan het Raadhuisplein. Bezoek vanaf 21 april de tentoonstelling ‘Er was eens’ in Galerie De Meerse of kom op 29 en 30 april feesten bij Duycker.

Ga voor meer informatie naar www.hetcultuurgebouwisvanonsallemaal.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie