Theatersportwedstrijd sPierKracht bij Pier K

10 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Zin in een avondje à la 'De Lama's' of zoals sinds kort te zien is op de televisie 'De grote improvisatieshow'? Dat kan op vrijdag 19 april met lokaal improvisatietalent. Een leuke avondvullende voorstelling wordt gespeeld door de Hoofddorpse theatergroep sPierKracht. Mis deze voorstelling niet en reserveer vast kaarten via info@spierkracht.com. De voorstelling begint om 20.00 uur in de Podiumzaal van Pier K Hoofddorp in het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein.

Een kaartje kost € 3,-.

Bij theatersport draait alles om het improvisatietalent van de spelers. Twee teams dagen elkaar om de beurt uit en spelen scènes in verschillende vormen. Het publiek bepaalt mee wat de spelers improviserend neer zetten. Welke relatie hebben de spelers bijvoorbeeld met elkaar? Welke emotie moeten zij spelen? Waar zijn ze? Niets is van tevoren ingestudeerd, alles wordt ter plekke bedacht.

De teams strijden om het respect van de strenge jury van rechters en natuurlijk van het publiek. De rechters bepalen hoeveel punten elk team krijgt. Maar ook het publiek geeft aan welke scène zij het leukst vindt. sPierKracht bestaat officieel sinds 2010 en traint onder de hoede van Pier K in Hoofddorp. Meer informatie over sPierKracht is te vinden via www.sPierKracht.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie