Nieuwe films in CineMeerse

15 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - De Hoofddorpse bioscoop CineMeerse draaien vanaf donderdag 18 april weer een reeks filmpremières. Hieronder een kort overzicht.

Identity Thief

Hilarische komedie van de makers van Horrible Bosses met Jason Bateman (Juno) en Melissa McCarthy (Bridesmaids).

Jason Bateman (Horrible Bosses) en Melissa McCarthy (Bridesmaids) spelen de hoofdrollen in de komedie Identity Thief. Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman) staat op het punt alles te verliezen wanneer blijkt dat zijn identiteit gestolen is door de vrouwelijke oplichter Diana (Melissa McCarthy). Om zijn identiteit terug te claimen moet hij afreizen naar Miami om Diana op te sporen en weer mee terug te nemen naar Denver om de situatie op te helderen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Identity Thief is geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses) verder met o.a. Jon Favreau, Amanda Peet en John Cho.

Safe Haven

Na successen als The Notebook en Dear John, verschijnt nu de nieuwe Nicholas Sparks in de bioscoop; Safe Haven. Een heerlijk Romantisch Drama om bij weg te dromen, met Josh Duhamel (New Years Eve) en Julianne Hough (Footloose), geregisseerd door Lasse Hallström (Dear John en Chocolat).

De jonge, mooie en mysterieuze Katie (Julianne Hough) probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje met een hechte gemeenschap. Door haar verleden is het voor Katie een hele stap om mensen te vertrouwen. Maar als ze de aantrekkelijke Alex (Josh Duhamel) ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen, verandert alles. Voorzichtig laat ze de liefde toe en wordt ze verliefd op Alex. Maar dan komen er geheimen naar boven, die haar hele leven weer op z'n kop zetten. Katie moet vertrouwen op de kracht van de liefde en wordt genoodzaakt bepaalde keuzes te maken.

Snitch

Zakenman John (Dwayne Johnson) maakt een deal met de DEA om de onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld.

Iron Man 3 - 3D

In de nacht van dinsdag 23 april op woensdag 24 april voortonen we een speciale nachtelijke première om 00.01 uur.

In Marvel's Iron man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man (gespeeld door Robert Downey Jr.) tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis opzoek naar degenen die er verantwoordelijk voor zijn. Deze reis zal ook een grote test voor hem zijn. Met zijn rug tegen de muur moet hij proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek en te rekenen op zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Op donderdag- en dinsdagmiddag zijn er seniorenvoorstellingen. Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar € 7,- p.p.

Zowel op dinsdag als donderdag draaien de volgende films: 13.40 uur Kon-Tiki; 14.00 uur Daglicht; 14.20 uur Safe Haven; 14.40 uur A Royal Affair.

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie