The Doors tribute band in Duycker

22 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - The Doors Alive komt op zaterdag 11 mei naar Duycker. Wereldwijd worden zij gezien als de meest lijkende en boeiende Doors tribute band. De deur opent om 20 uur, kaarten zijn in de voorverkoop € 20,- excl. en deurverkoop € 23,- excl.

De Britse mannen van The Doors Alive geven shows die belachelijk dicht in de buurt komen van de originele Doors. Zanger Willie lijkt met zijn houding en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison. Om een zo authentiek mogelijk 'Doors geluid' te creëren gebruikt de band exact dezelfde instrumenten als hun helden. Tijdens de optredens waant de luisteraar zichzelf terug in de onstuimige tijden van de flower power van weleer.

De band tourt over de wereld, waar zij vele uitverkochte zalen ademloos achterlaten. Binnen- en buitenlandse media zijn  het er over eens, The Doors Alive is de beste The Doors tribute band.

THE DOORS

De band die tot legendarische hoogte steeg onder leiding van frontman Jim Morrison. Ze waren het boegbeeld van de seks, drugs en rock 'n roll van de jaren 60. Met hun psychedelische blues rock geluid wisten zij menig muziekliefhebber te boeien. Ook na de vroegtijdige dood van Jim in 1970 werd hun muziek niet vergeten. De band heeft inmiddels een legendarische status bemachtigd waardoor ook jongere generaties deze muziek blijven ontdekken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie