Vier Dik Trom Awards voor Lysa-Lynn, Rick, Mike en Natascha

26 april 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Burgemeester Wetering heeft vrijdagochtend maar liefst vier Dik Trom Awards uitgereikt aan vier jeugdige inwoners van Haarlemmermeer voor hun brede inzet op maatschappelijk gebied. De jongeren ontvingen de erespeld en een Dik Trom beeldje in de grote zaal van het Cultuurgebouw.

Lisa-Lynn Melman (13) uit Rijsenhout is voorgedragen door mevrouw Harmien Bakker, directeur van de Openbare Basisschool De Zevensprong in Rijsenhout. Lisa-Lynn is al acht jaar als mantelzorger actief in het gezin.

De tweede en de derde Dik trom Award gingen naar de broers Rick (19) en Mike Kastelein (17) uit Hoofddorp. Zij zijn voorgedragen door Diederik van Nimwegen van het dagelijks bestuur van de Jongeren Organisatie (JOP) van de Protestantse Gemeente. Rick en Mike zijn beiden zeer actief lid van het Jongerenplatform.

De vierde Dik Trom Award was voor Natascha Hoogsteder (13)uit in Nieuw-Vennep. Zij is voorgedragen door mevrouw Monique Beelt van de wijkraad Getsewoud onder andere vanwege haar inzet als vrijwilliger van het Activiteitenteam Getsewoud.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie