Leerlingen VSO De Linie maken eetcafé tot een succes

29 april 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Leerlingen van VSO De Linie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het Eetcafé in Het Brandpunt aan de Hoofdweg. De leerlingen zorgen voor salades die door de bezoekers van het eetcafé hooglijk gewaardeerd werden.

Tijdens de kookles op school, schuin tegenover Het Brandpunt, zijn een eier-, een huzaren-, een kartoffel- en twee soorten groene salades klaargemaakt. Uiteraard pas nadat in de dagen daarvoor de nodige voorbereidingen waren getroffen zoals het inventariseren van de benodigdheden, berekenen van de hoeveelheden en het doen van de inkopen.

Het resultaat was er naar. Tijdens het eetcafé konden 55 mensen, bezoekers en medewerkers, genieten van het saladebuffet. De reacties van alle bezoekers waren bijzonder positief.

Het Eetcafé is een initiatief van de diaconie van de Protestantse kerk te Hoofddorp en is bestemd voor mensen die het leuk vinden om samen met anderen te eten, elkaar te ontmoeten en in gesprek te komen rond de maaltijd. Bezoekers hoeven geen lid te zijn van een kerk. Deelname kost €2,50 pp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie