Evil Dead in première bij CineMeerse

29 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - In Evil Dead, de langverwachte remake van de cult-hit horror film uit 1981, komt een groep jonge vrienden vast te zitten in een afgelegen huisje. Wanneer ze een 'Book of the Dead' vinden roepen ze onopzettelijk demonen op die zich schuil houden in het omringend bos. Eén voor één worden de vrienden bezeten, totdat er nog één van hen over is om te vechten voor overleving.

Verder gaan ook onderstaande films in première:

Scary Movie 5

Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Ashley Tisdale en vele anderen acteurs komen samen in een nieuwe Scary Movie film, waarin op hilarische wijze de draak wordt gestoken met grote, bekende films zoals Paranormal Activity, Black Swan en Inception.

In Scary Movie 5 nemen we een kijkje in het leven van het gelukkige echtpaar Dan (Simon Rex) en Jody (Ashley Tisdale). Net thuis uit het ziekenhuis merken ze een aantal bizarre activiteiten op bij hun pasgeboren baby Aiden. Ondertussen probeert het stel hun normale leven als aap-onderzoeker en balletdanseres gewoon weer op te pakken, maar al snel realiseren ze zich dat de familie wordt gestalkt door een kwaadaardige demon.

Jurassic Park 3D

De baanbrekende blockbuster Jurassic Park van Steven Spielberg vanaf 2 mei opnieuw in de Nederlandse bioscopen, maar nu in 3D.

Op 2 mei a.s. verschijnt de baanbrekende blockbuster Jurassic Park van Steven Spielberg opnieuw in de Nederlandse bioscopen. De huidige 3D-technologie geeft regisseur Spielberg de kans om Jurassic Park te maken zoals hij dat ooit voor ogen had. Zowel de fans van toen als de nieuwe generatie kunnen Jurassic Park binnenkort beleven in spectaculair 3D.

Olympus Has Fallen

Ooit faalde Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) bij het beschermen van de presidentiële familie. Maar in deze superspannende actiethriller krijgt hij de kans om niet alleen zijn eer, maar ook de President van de Verenigde Staten (Aaron Eckhart) te redden! Banning werkt na het ongelukkige voorval met name achter de schermen van het Witte Huis. Op de dag dat Noord-Koreaanse commando's het Witte Huis bezetten en de president en zijn staf gijzelen, blijkt dat echter de enige plek te zijn die hem de kans geeft om terug te slaan…

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie