DSOV gastheer voetbaltoernooi voor 35-plussers

29 april 2013 om 00:00 Sport

VIJFHUIZEN - Op voorspraak van de KNVB wordt bij DSOV vrijdagavond 24 mei een van de voorronden gespeeld van het landelijke Continental 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor 35-plussers.

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB West I, in samenwerking met 18 voetbalverenigingen uit het district, de 7 tegen 7 toernooien voor 35- en 45-plussers. Voor deze categorie betekent het een lekker potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Toernooidirecteur Ben de Vries is verguld met de toewijzing. ,,Wij vinden het een hele eer dat de KNVB bij DSOV een van de voorronden wil laten plaatsvinden.''

Na afloop van het voetbalseizoen vindt op vrijdagavond 24 mei op het sportcomplex van DSOV de voorronde plaats van deze regio. De winnaars van de voorronden plaatsen zich voor de districtsfinale die een week later wordt gehouden bij Roda '23 te Amstelveen. De landelijke finale is vervolgens op zaterdag 15 juni 2013 op het KNVB sportcomplex in Zeist. Hier strijden de districtswinnaars om het Nederlands Kampioenschap 35+ en 45+ voetbal. Teams die zich hiervoor weten te plaatsen worden met een spelersbus opgehaald en naar Zeist gebracht.

Wie mee wil doen hoeft niet per se lid te zijn van de KNVB. De teams kunnen bestaan uit bijvoorbeeld buren, collega's en vrienden. Deelname aan het toernooi is gratis. Inschrijven is mogelijk tot 16 mei via www.voetbal.nl/7tegen7. Op deze site staan ook alle 65 speellocaties.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie