Strudel presents: Housewarming in Duycker

27 mei 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Strudel houdt vrijdag 31 mei een nieuwe editie van Housewarming in Duycker. Net als de voorgaande editie wordt de zaal omgebouwd met gekke attributen, komen bezoekers verkleed, zijn er opblaasbeesten en staat de beerpong paraat. De avond begint om 22 uur.

Bij Strudel Housewarming kunnen bezoekers even helemaal weg uit de sleur van het dagelijkse leven en onbezorgd uit hun plaat gaan tijdens dit gekkenhuis. Iedereen komt verkleed en krijgt bij binnenkomst een red cup. Deze avond zit bomvol met (lokale) artiesten die de lekkerste rock, de hardste electro en lekkerste feestmuziek gaan draaien om de zaal om te toveren in een stampende, dansende massa.

Housewarming is een pre-party voor het jaarlijks terugkerende festival Strudelfest, dit jaar op zaterdag 5 oktober. Strudelfest is een festival waar muziek, art en visuals samenkomen. Elk jaar biedt dit festival weer een podium aan opkomend talent. In oktober van dit jaar wordt alweer de vijfde editie van dit festival georganiseerd.

Hibakusha is een groove-metal band uit Hoofddorp opgericht in 2012 door leden van metalband Cyanide en funkrockers Blue tree.. Ook zijn ze nog op zoek naar een zanger en gaan in de tussentijd een keiharde instrumentale set neerzetten bij de Strudel Housewarming. Beïnvloed door bands als Meshuggah, Deftones, Nothingface en Korn brengen ze een mix van laag-gestemde technische herrie met sferische melodische groove die metal en rockliefhebbers aan het bewegen krijgt.

Op de housewarming party laten ook De Huismeesters weer van zich horen. Ze draaien de beste hits uit hun Rock, Electro, Drum & Bass, Dubstep en Metal collectie. Gegarandeerd dat niemand hierbij stil kan blijven staan en dat alle voetjes van de vloer gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie