The Hangover Part III in première CineMeerse

27 mei 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - CineMeerse presenteert deze week een aantal nieuwe film in haar zalen.

The Hangover Part III

The Wolfpack is back! Deze keer is er geen huwelijk en ook geen vrijgezellenavond. Dus wat kan er nou mis gaan, toch? Maar als de Wolfpack op stap gaat, is alles mogelijk.

The Hangover Part III, van regisseur Todd Phillips, met Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha), is het epische slot van de trilogie, over chaos en vele foute beslissingen.

Cast & Crew visit: Spijt! --- Voorpremière

Op vrijdag 14 juni organiseert CineMeerse een speciale voorpremière van de film Spijt! naar de gelijknamige bestseller van Carry Slee. Na de film zal de cast en crew op het podium komen en zullen ze vragen van het publiek beantwoorden. Na afloop is er in de foyer een signeersessie waar je het boek kan laten signeren. Een kaartje kost € 9,50 p.p. (acties/kortingen zijn niet geldig voor deze voorstelling) De avond begint om 18.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Jochem (Stefan Collier) heeft het niet makkelijk op school. Hij is het mikpunt van getreiter door het clubje van Sanne (Charlotte Bakker). Klassenleraar Timo (Dave Mantel) is veel te druk met populair doen voor de scholieren en doet er niets aan. Klasgenoot David (Robin Boissevain) ergert zich hieraan, maar durft er zelf ook niks van te zeggen. Dan organiseert meester Timo een klassenfeest, waar de band van David, Youssef (Brahim Fouradi), Niels (Gregory Samson) en Nienke (Fabiënne Bergmans) kan optreden. David hoopt zo indruk te maken op Vera (Dorus Witte), het leukste meisje uit zijn klas. Als dat helemaal misgaat heeft David geen oog meer voor Jochem, die te pakken wordt genomen door zijn pestkoppen. De volgende ochtend krijgt de klas van de rector te horen dat Jochem 's avonds niet is thuisgekomen…

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie