Filmladder Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

30 mei 2013 om 00:00 Cultuur

NIEUW-VENNEP - Het Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep aan het Harmonieplein vertoont elke vrijdag om 20 uur de mooiste, leukste en meest ontroerende films. Vrijdag 7 juni wordt de film Chocolat uit 2000 met onder andere Johnny Depp in de hoofdrol, vertoond. Een zoet drama over een conservatief Frans dorpje dat opgeschrikt wordt door de komst van Juliette Binoche en haar chocolaterie.

Een kaartje kost € 8,- en is inclusief consumptie in de pauze. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of via (023) 566 95 65 (op werkdagen). Op de avond zelf zijn de kaartjes ook te koop, betalen dan alleen met pin.

De film Chocolat is een romantisch drama dat zich afspeelt in het Franse dorpje Lansquenet. Het lijkt wel of de tijd heeft stilgestaan, totdat de mooie jonge moeder Vianne Rocher in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie opent. Ze blijkt over een magische gave te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling (Johnny Depp) in het dorp verschijnt, die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie