Finale Popprijs HLMRMEER 2013 in Duycker

3 juni 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - De finale van de Popprijs HLMRMEER vindt op zaterdag 8 juni plaats in Duycker. De voorrondes zijn geweest, de finalisten zijn bekend en deze staan te trappelen om zichzelf te laten zien tijdens de finale. De deuren openen om 20 uur en entree is gratis.

Net als voorgaande jaren melden veel getalenteerde artiesten zich aan voor de Popprijs. De deelnemers worden beoordeeld door een vakjury. Deze bestaat uit Ron Bijsterbosch, Joost Verhagen en wordt voor de finale aangevuld door de programmeur van Duycker, Kevin Bonet.

De winnende artiest gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit onder andere opnametijd, een professionele fotoshoot door Anous TakeAPicture , coaching door Jan Music Coach en een instore optreden bij Suburban Records.

The Sirens

The Sirens bestaan uit 6 jonge dames die meerstemmig zelfgeschreven nummers zingen. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als singer-songwriter pop met Keltische invloeden. Dit bijzondere engelachtige geluid heeft hun al veel opgeleverd in het jaar dat ze bestaan. Ze wonnen eerder o.a. Show' m en H!T en nu hebben ze hun zinnen gesteld op de Popprijs HLMR.

The Crying Whales

Dit experimentele rocktrio uit Haarlem weet hoe ze op een podium moeten staan. De energieke muziek van dit drietal zorgt voor veel energie op het podium.

Tim Dawn

Tim Dawn is een singer-songwriter/pop-band die zich kenmerkt door puurheid en liefde voor mooie muziek. De liedjes zijn doordacht en gaan over verlangens, twijfels, observaties, nostalgie, vrijheid en optimisme en andere perikelen van het leven.

We Patriots

Dit Hoofddorpse drietal bestaat sinds 2010 en maakt lekkere alternatieve pop/rock muziek. Deze band heeft al drie albums uitgebracht waarop zij laten zien wat ze in huis hebben. Nu hebben ze hun zinnen gezet op de Popprijs.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie