Nog één laatste Café Acoustique voor de zomerstop

10 juni 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Duycker houdt op donderdag 13 juni de laatste Café Acoustique voor de zomerstop. Deze editie treden Jack and The Weatherman, Anne Groen en Inge van Beek op. Aanvang is om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Rap, blues, reggae, soul en jazz. Het akoestische duo Jack And The Weatherman combineert het allemaal tot een fijn geheel. De teksten, geïnspireerd door verre reizen, de laid-back stem en het funky gitaarspel zorgen voor een heerlijke sfeer.

Anne Groen weet met haar sympathieke stem, gevoelige klanken en af en toe felle uithalen mooie muziek neer te zetten! In 2013 eindigde ze eerste tijdens de Kunstbende Noord Holland 2013 en nu staat ze 29 juni in de finale van de Kunstbende in de Melkweg! Met een optreden op Bevrijdingspop Haarlem en haar cd die ze op dit moment opneemt, komt het wel goed met de muzikale carrière van Anne Groen.

Dit is de laatste editie van Café Acoustique voor de zomerstop van Duycker. Tijdens de zomerstop is het café van Duycker op vrijdag en zaterdag gewoon geopend.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie