Verkoop City4Love en Hotel Beusenberg

13 juni 2013 om 00:00 Nieuws

Hotel met daarin opgenomen het uitgebreide eroscentrum (‘de veiligste stad van erotiek’) moet worden gebouwd aan de Oude Bennebroekerweg. Om de bouw mogelijk te maken moet het bestemmingsplan nog aangepast worden. Gaat die aanpassing niet door, dan krijgen investeerders hun geld gewoon terug, aldus de site.

HAARLEMMERMEER - Het gaat nu nog om plannen, computeranimaties en een virtuele wereld met de uitstraling van Amsterdamse grachtenpanden en bruggetjes. Maar wie dat wil kan er nu al in investeren. Deze week is de site City4Love gestart en kunnen tickets voor een bonuslening gekocht worden. Totale investering voor City4Love en bijbehorend Hotel Beusenberg met 900 kamers: 210 miljoen euro.

De site biedt overigens niet alleen een fraai beeld van de plannen die de ondernemer heeft, de site biedt tevens pagina’s vol pikante uitspraken over de problematische relatie (inclusief rechtszaken) tussen gemeente en Rinus Beusenberg. Zo staat er te lezen ‘dat de huidige VVD bestuurders samenwerken met bevriende projectontwikkelaars en misstanden afdekken’, en dat een forensisch onderzoek naar misstanden in grondtransacties bewust is stopgezet , ‘omdat er anders teveel boven tafel zou komen’.

Vervolgens staat er ‘dat het vaststaat dat er geknoeid is in grondtransacties. Zelfs nu nog houdt de gemeente cruciale doorslaggevende, geheime informatie achter voor de rechterlijke macht’.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie