Win nu een autorijlespakket bij jarige Autorijschool Koen

11 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Autorijschool Koen uit Hoofddorp is de eerste rijschool van het dorp en bestaat dit jaar al weer 60 jaar. Om dat te vieren trakteert de rijschool in de maanden juni en juli op vele aantrekkelijke jubileumacties. Met de videowedstrijd 'Win je Rijbewijs' op Facebook is een rijbewijspakket ter waarde van 1700 euro te winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een originele videoboodschap maken waarin je vertelt waarom dit rijbewijspakket voor jou bedoeld is. De video met de meeste likes is de winnaar. De sluitingsdatum van deze jubileumactie op Facebook is 30 juni 2013, dus wees er snel bij!

Alsof dat nog niet genoeg is, geldt voor alle nieuwe aanmeldingen in de maanden juni en juli de '60-Jaar aanbieding'. Nieuwe leerlingen kunnen dan kiezen voor 60 euro korting op een lespakket van 30 lesuren, of voor 60 euro korting op de eerste tien losse lessen. ,,Bovendien krijgen oud-leerlingen van Autorijschool Koen die in één van die maanden nieuwe leerlingen aandragen, een leuke gadget cadeau. En ons oud-leerlingen aantal loopt inmiddels in de duizenden'', lacht Dirk Jan Koen. Hij is de huidige eigenaar van de autorijschool die in 1953 door zijn vader werd opgericht, destijds genaamd Eerste Hoofddorpse Autorijschool Koen. Inmiddels heeft Dirk Jan Koen zelf ook al meer dan 30 jaar ervaring als rij-instructeur. De persoonlijke aandacht voor de leerling, de inzet en het hoge slagingspercentage zijn door de jaren heen constant gebleven en kenmerken de autorijschool nog steeds.

Veilig leren autorijden voor je 18e jaar is ook mogelijk bij Autorijschool Koen. ,,Door het 2toDrive-programma kan iedereen nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Als je dan slaagt, mag je tot je 18e rijden onder begeleiding van een coach'', legt Dirk Jan Koen uit. Iedereen die eerst eens rustig kennis wil maken met Autorijschool Koen is van harte welkom op de open dag op zaterdag 22 juni. Tussen 09.00 en 16.00 uur worden er gratis proefrijlessen gegeven. Vooraf aanmelden is een vereiste. Meer informatie over alle acties en de actievoorwaarden zijn na te lezen op de website van de autorijschool.

Autorijschool Koen, Jacob Obrechtlaan 47, Hoofddorp, tel: 023-56 166 95, www.autorijschoolkoen.nl, www.facebook.com/pages/Autorijschool-Koen/527747717288757

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie