In de rij voor de Back Check tijdens open dag Piet Hein Fysiotherapie

11 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Een open dag organiseer je omdat je iets wilt delen. Voor Piet Hein Fysiotherapie waren de geslaagde verbouwing én de wens tot voorlichting over de nieuwste behandelapparatuur redenen om de deuren te openen. Met succes. Tientallen belangstellenden namen een kijkje in de praktijk in het centrum van Hoofddorp. De reacties op de gratis ruganalyse en bijhorend advies waren unaniem enthousiast, aldus Albert-Jan Smid en Cees Paul.

"Het aanbod aan specialismen bij Piet Hein Fysiotherapie is veelzijdig. De behandelmethodes zijn individueel, gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en worden uitgevoerd met state-of-the-art hulpmiddelen. Dat hebben we zaterdag kunnen laten zien, inclusief de Back Check. Dit is een nieuw apparaat dat bijzonder effectief is bij het verhelpen van chronische rug- en nekklachten."

De Back Check meet de krachtverhoudingen tussen spiergroepen. Als meerdere spieren prima werken en één zwak presteert, dan kunnen rugklachten ontstaan. "Met de gegevens kunnen wij een gericht en persoonlijk trainingsprogramma opstellen waarmee de balans tussen de spiergroepen wordt hersteld. Dat programma volgt men hier, onder onze begeleiding en op onze speciale fitnessapparatuur.''

Voor meer informatie over Piet Hein Fysiotherapie en de Back Check, (023) 561 68 26 of www.pietheinfysiotherapie.nl. Het adres is Piet Heinflat 70 in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie