KIOS B1 3e op NK

17 juni 2013 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - De aspiranten B1 van korfbalvereniging KIOS zijn afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands Kampioenschap voor B-jeugd op de 3e plaats geëindigd. Haalden de aspiranten een aantal weken geleden in de zaal nog de 5e plaats, ditmaal stonden de junioren op het podium op.

De ploeg begon het toernooi, waaraan acht districtskampioenen deelnamen, met een verlies (7-5) tegen SKF uit Veenendaal. Daarna volgde een spannende wedstrijd tegen IJsselvogels uit Moordrecht, waarin KIOS met 7-6 wist te winnen. Door vervolgens met 11-4 van ASKO (Assen) te winnen, bereikte KIOS de strijd om de 3e plaats. Daarin moesten de Vennepers het opnemen tegen Rust Roest uit Eindhoven. KIOS was duidelijk de betere partij en met duidelijke 11-4 overwinning werd de 3e plaats zeker gesteld.

Een prachtig resultaat voor dit jeugdteam van KIOS. Op de foto (vlnr): Rick Blom, Jeroen Vos, Rico Landman, Daan Landman, Lars Dijkstra, Rob Landman (coach), Timeon Schot, Shelley Kool (verzorgster), Laura Spil, Bo van Tol, Anouk Harting, Romée Harting, Simone Heemstra en Laura Meiresonne.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie