Vlechtweek Hair Company levert 300 euro op

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Hair Company Toolenburg heeft afgelopen zaterdag de zeer succesvol verlopen Vlechtweek afgesloten. Initiatiefneemster Monique Vervaart kon de opbrengst, 300 euro, overhandigen aan Assia Krim van de Stichting Haarwensen. Minstens net zo blij was de stichting met een vijftal echte vlechten, waarmee meer dan voldoende haar werd ingezameld, om een volledige pruik te kunnen maken.

Tijdens de vlechtweek kon iedereen voor de winkel tijdens een aantal vlechtdemonstraties, het haar laten vlechten voor € 1,-. De opbrengst daarvan kwam geheel ten goede aan de Stichting Haarwensen. Ook was het mogelijk om een eigen haarvlecht bij Hair Company in te leveren. Met deze vlechten kan via de Stichting Haarwensen een pruik van echt haar worden gemaakt, waarmee kinderen tot 18 jaar met alopecia (kaalhoofdigheid) worden geholpen.

De stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden en in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen (www.haarwensen.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie