Zon en veel wind bij derde SportFair

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De oevers van de Toolenburger Plas en het water zelf blijven een ideale locatie voor het organiseren van een Sportfair. Dat bleek afgelopen zondag bij de derde massa-presentatie van sportverenigingen en sporten.

Aanvankelijk leek het erop dat de weersomstandigheden, net als in 2012, roet in het eten zouden gooien. Maar op de dag zelf hoefde niemand een paraplu mee te nemen. Beter nog: een groot deel van de dag scheen de zon volop. Alleen de wind speelde sommige sporten en sporters parten. Het kanoën werd er voor afgelast. Maar dat was ook de enige smet op de door duizenden bezoekers bezochte Sportfair. Zij kregen, uitgesmeerd over de middag, een uitgebreid programma voorgeschoteld door de ruim 40 sportverenigingen. IJshockeyen op een speciale kunststofbaan, squashen, skeeleren en midgetgolfen, basketbal, korfbal, volleybal, midgetgolf, spijkerbroekhangen, het was er allemaal. Wethouder Bezuijen mocht de vele Haarlemmermeerse kampioenen huldigen en Paul Rosenmoller mocht als voorzitter van het JOGG zijn handtekening zetten onder een plan voor de bestrijding van obesitas onder de jeugd.

Marnix Bakker van MWorksMedia overhandigde zondag tijdens de SportFair het eerste exemplaar van de tweede editie van het magazine Haarlemmermeer Sport & Life aan sportwethouder Michel Bezuijen.

In het tweede nummer van Haarlemmermeer Sport & Life, dat precies een jaar na de eerste aflevering verschijnt, staan artikelen over onder meer het sportbeleid van wethouder Michel Bezuijen, topsporter Lisa den Braber, Hoofddorp Pioniers en Major League Baseball, Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), Swim The Ring, vechtsporten, VV Zwanenburg, TV In den Boogaard, Meerradio's Meersport en Concours Hippique.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie