Bands uit oefenruimte Duycker krijgen podium

1 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - De bands die oefenen in de studio's van Duycker krijgen zaterdag 6 juli een kans om te laten zien wat ze nou echt kunnen. Tijdens Rock Between The Covers spelen zij namelijk op het podium van de kleine zaal. De zaal opent om 20 uur en de bands spelen vanaf 20:30. De entree is deze avond gratis.

Internet, werk en vrienden brachten de harde kern van Sunday Groove eind 2011 bij elkaar in de oefenstudio's van Duycker. Met een sterke voorliefde voor het wat minder platgespeelde coverwerk, staat Sunday Groove garant voor groovy soul en funky up-temponummers. Hun gevarieerde repertoire met nummers van o.a. Bill Withers, Aretha Franklin, Stevie Wonder en Amy Winehouse.

Bij Remark This! gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer! Deze zevenkoppige band speelt namelijk heerlijke disco, funk, dance classics en popmuziek.

De Noord-Hollandse rock/powerpop coverband Scoville bestaat sinds mei van 2010. Zij willen hun liefde voor (krachtige) muziek delen, met elkaar én met het publiek. Dit doen ze met behulp van de bekende classics, maar ook hedendaagse songs. Nummers van o.a. Anouk, Skunk Anansie, Guns 'n' Roses, Kings of Leon, P!nk, Lenny Kravitz en Foo Fighters kunnen op de setlist verwacht worden. Kortom: een garantie voor meezingen en -springen!

Het uit Hoofddorp afkomstige viertal van 12:04 maakt een crossover tussen rap en rock. Met hun energieke riffs, groovende funk en zware lyrics weten zij een stevig optreden neer te zetten. De mannen van 12:04 laten zich inspiriren door bands als Clawfinger, Urban Dance Squad, Incubus, Red Hot Chili Peppers en Rage Against The Machine.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie