Onno Blom nieuwe programmeur podium Duycker

1 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Onno Blom is per 1 juli de nieuwe programmeur van podium Duycker. Hij volgt daarmee Kevin Bonet op die vanaf de opening van het poppodium in januari 2011 deze functie heeft bekleed. Blom heeft, naast de programmering van de reguliere concerten en dance-events, als belangrijke taak de positie van Duycker in het regionale popnetwerk te versterken.

In het verleden heeft Blom bij poppodia als de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en P60 Amstelveen in een vergelijkbare functie gewerkt. Momenteel produceert hij in samenwerking met 'Live in Europe' concerten en evenementen van artiesten als Sizzla, Rahzel en Gilbert o' Sullivan.

Met de komst van Blom wordt een nieuwe fase in het bestaan van Duycker ingeslagen. De samenwerking binnen het Cultuurgebouw Haarlemmermeer, en met name met Schouwburg De Meerse wordt geïntensiveerd, waarbij een belangrijke taak is weggelegd voor de programmeurs van de instellingen. De groei van Duycker kan met de komst van de nieuwe programmeur doorgezet worden en haar positie als poppodium in Haarlemmermeer versterken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie