Tweede ster voor de Cruquius

4 juli 2013 om 00:00 Ondernemend

QRUQUIUS - Burgemeester Theo Weterings heeft maandag 1 juli de tweede ster van het landelijk keurmerk voor veiligheid en criminaliteitsbestrijding 'Veilig Winkelen en Ondernemen' onthuld. De stoeptegel is voor de deur van De Ruijter Meubel geplaatst.

Uit handen van de adviseur van dit keurmerk, Rob Smeele, kreeg de burgemeester het officiële certificaat overhandigd. Hierna werd in het bijzijn van de korpschef van de politie en brandweer, wijkagent Bieka Orie, hoofd afdelingen van de gemeente Haarlemmermeer en de voorzitters van de stichting Woonboulevard Cruquius, Winkeliersvereniging Cruquius Plaza en de woordvoerder voor de Cruquius bedrijventerreinen, de felbegeerde stoeptegel onthuld.

Weterings prees de aanwezigen voor het tot stand komen van een onderlinge efficiënte en transparante samenwerking met kortere communicatielijnen. Het regelmatig overleg en de tweemaal per jaar gehouden gebiedsschouw kunnen mogelijke oorzaken van problemen snel en door de juiste mensen worden aangepakt. Hierdoor kan veel buurtergernis en criminaliteit worden voorkomen. Immers, veilig winkelen wordt heel snel gezellig winkelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie