Premieres bij CineMeerse

8 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Deze week gaan er weer een aantal film in première bij CineMeerse, de bioscoop op het Raadhuisplein. Tijdens de vakantie zijn er weer vroege vogel voorstellingen. In de ochtend voor maar € 6,50 p.p. naar de film!

Nieuw in de zalen zijn de films:

The Internship

De carrières van de vertegenwoordigers Billy (Vince Vaughn) en Nick (Owen Wilson) zijn door de digitale wereld in het slop geraakt. Om te bewijzen dat ze nog steeds helemaal van deze tijd zijn, melden ze zich aan voor een stageplek bij Google, samen met een groot aantal briljante studenten. Maar toegang krijgen tot deze wondere wereld is slechts het halve werk. Eenmaal binnen moeten ze de strijd aanbinden met de geniaalste whizzkids van het land. Billy en Nick blijken wonderen te kunnen verrichten, als de nood maar hoog genoeg is.

Hummingbird

Hummingbird is een rauwe, maar verrassend gevoelige thriller over een man die denkt niets meer te verdienen en tóch een nieuwe kans krijgt.

Joey Jones (Jason Statham) is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende belandt hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina (Agata Buzek) die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant werken om zijn schuld af te kunnen lossen. Zijn baas, Mr. Choy (Benedict Wong), heeft echter al snel door dat hij meer kan dan borden wassen en stelt hem aan als bodyguard. Een promotie of een stap richting een carrière in de misdaad?

The Purge

De nieuwe thriller The Purge volgt een Amerikaanse familie gedurende één avond en nacht waarop ze zullen ontdekken hoe ver ze gaan om hun eigen familie te beschermen.

Amerika wordt geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen, daarom besluit de overheid om een jaarlijkse 'Purge' van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar waarop de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden. Tijdens de nacht, geplaagd door geweld en veelvuldige misdaden, moet een familie beslissen wat ze doen wanneer een vreemdeling bij hen aanbelt voor hulp.

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie