Cabaret en Kleinkunst in De Meerse en Het Oude Raadhuis

12 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Voor komend seizoen (2013-2014) heeft De Meerse weer verschillende voorstellingen in het genre cabaret geprogrammeerd. Hoofddorp onderscheidt zich van de buurgemeentes met een uitgebreide cabaretprogrammering. Deze voorstellingen zijn zowel in De Meerse te zien als in Het Oude Raadhuis. De losse kaartverkoop voor deze voorstellingen is inmiddels gestart. De kaarten voor cabaretvoorstellingen zijn gedurende de zomer te bestellen via www.demeerse.com.

Net als voorgaand seizoen zullen gevestigde namen en jong talent te zien zijn in Hoofddorp. Bekende namen als Lenette van Dongen, Marc-Marie Huijbregts, Hans Liberg, Erik van Muiswinkel, Thomas van Luyn, Micha Wertheim, Alex Klaasen, Paulien Cornelisse, Kommil Foo, Van der Laan & Woe, Daniël Arends en Lebbis zullen de De Meerse aandoen. Traditiegetrouw vindt in september de 'Herfstsonate' plaats, waarin een voorproefje wordt gegeven van hetgeen in het nieuwe seizoen in De Meerse te zien zal zijn, met de nadruk op cabaret en kleinkunst. De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan Joep Onderdelinden.

De mannen van Purper geven komend seizoen het stokje door aan de vrouwen: Gerrie van der Klei, Anouk van Nes, Mylou Frencken en Céline Purcell brengen als Purper Ladies een show die naadloos past in de Purper-traditie. Na twee jaar afwezigheid keert Ivo Niehe terug naar het theater. Inspiratie haalt hij uit de discussie die ontstond na zijn theatershows in Parijs. In 2014 vindt het WK voetbal plaats en ook dit toernooi inspireert cabaretiers en comedians, zij brengen aan het einde van het seizoen 'De Grote WK Show'. De selectie van cabaretiers en comedians wordt in oktober bekend gemaakt, wanneer wij ons plaatsen voor de eindronde.

Jonge en veelbelovende cabaretiers als Louise Korthals, Thijs van Domburg, Martijn Koning, Pepijn Schoneveld, Rauw Spul en Soundos zullen komend seizoen te zien zijn in Het Oude Raadhuis. Meesterverteller Diederik van Vleuten komt wederom met de prachtige voorstelling 'Buiten Schot' waarin hij een persoonlijke familiekroniek verbindt aan de grote geschiedenis van Nederland. Mis het niet!

Zie www.demeerse.com om te reserveren of voor meer informatie over deze en andere cabaretvoorstellingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie