Zomerpret met de sterrencast uit Grown Ups

15 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - CineMeerse presenteert deze week de film Grown Ups 2 in haar zalen. De sterrencast uit Grown Ups is terug voor meer zomerpret in de nieuwe bioscoopfilm Grown Ups 2.

Lenny (Adam Sandler) is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Verder gaan ook onderstaande films bij de Hoofddorpse bioscoop in première.

Pacific Rim 3D

Pacific Rim is een episch sci-fi actieavontuur van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures, geregisseerd door Oscar-genomineerde Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth).

Als legioenen monsterlijke wezens, de Kaiju, uit de zee oprijzen, breekt er een oorlog uit die aan miljoenen mensen het leven kost. En dat niet alleen, ook alle middelen van bestaan dreigen vernietigd te worden. Om de Kaiju te bestrijden is een speciaal wapen ontwikkeld: De Jaeger, kolossale robots die bestuurd worden door twee aan elkaar verbonden piloten. Maar zelfs de Jaegers blijken kansloos tegen de meedogenloze Kaiju. Als de situatie echt hopeloos dreigt te worden, blijft er geen andere keus over dan de hulp in te roepen van twee onwaarschijnlijke helden: een aan lager wal geraakte ex-piloot (Charlie Hunnam) en een onervaren rekruut (Rinko Kikuchi). Zij moeten samen een legendarische en ogenschijnlijk verouderde Jaeger besturen en zijn zo de laatste hoop van de mensheid.

The Purge

De nieuwe thriller The Purge volgt een Amerikaanse familie gedurende één avond en nacht waarop ze zullen ontdekken hoe ver ze gaan om hun eigen familie te beschermen.

Amerika wordt geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen, daarom besluit de overheid om een jaarlijkse 'Purge' van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar waarop de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden. Tijdens de nacht, geplaagd door geweld en veelvuldige misdaden, moet een familie beslissen wat ze doen wanneer een vreemdeling bij hen aanbelt voor hulp.

Girl Most Likely

De New Yorkse Imogene (Wiig) is gefrustreerd omdat haar vriend hun relatie heeft verbroken. Om hem terug te winnen besluit ze haar eigen zelfmoord in scene te zetten. Dit pakt niet helemaal uit volgens plan en ze belandt in het ziekenhuis. Vervolgens moet ze onder toezicht van een dierbare worden geplaatst om het ziekenhuis te mogen verlaten. Dit leidt ertoe dat haar bezorgde en gokverslaafde moeder (Bening) haar mee terugneemt naar haar ouderlijk huis.

In de vakantie zijn er vroege vogel voorstellingen in CineMeerse. In de ochtend voor maar € 6,50 p.p. naar de film!

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie