Bootcamp: 'Over twee weken is de show al'

18 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Elk jaar organiseert Artquake een talentenjacht waarbij een aantal jongeren uit de polder worden geselecteerd om mee te doen aan een zes weken durende training in Atlanta, een zogenaamde Bootcamp. Dit jaar zijn dat de talenten Charlotte Plukaard, Danique Kivit, Mylène de Haan, Japie Reerink, Istvan Mandemaker en Jinan Emanuels. Het zestal is 20 juni vertrokken. In de komende weken doen zij in de vorm van een dagboek op de site van de Hoofddorpse Courant verslag.

Het derde verslag is geschreven door Japie Reerink.

'De eerste paar weken zijn voorbij gevlogen en we zitten nu al weer in de derde week van het Amerikaanse avontuur. De week was zoals gewoonlijk erg druk. Elke dag natuurlijk van 10 am tot 5 pm keihard aan de voorstelling werken die nu toch steeds dichterbij komt. Over twee weken is de show al. Het is heel erg leuk dat we nu druk bezig zijn met het stuk. De titel, daar word nog over getwijfeld, maar het wordt iets in deze richting: MORHPAFREAKS!

Ook hebben we voor de aankomende week een flashmob gepland waar we nu de choreografie voor aan het maken zijn. We proberen dus door middel van deze flashmob geld op te verzamelen voor onze show!

Maar ook buiten Youth Creates hebben we veel gedaan. Dinsdag hebben we voor het eerst de drive-in bioscoop ervaring gehad. De film die we zagen was de hilarische animatiefilm Monsters University bij een drive in bioscoop, echt super-Amerikaans. We zijn donderdag naar een echte Amerikaanse baseball game geweest, waar we het team van Atltanta, the Braves, aanmoedigden in hun indrukwekkende thuisstadion. De sfeer was heerlijk, zeker toen de Braves de wedstrijd wonnen.

Kortom, een drukke week vol bijzondere ervaringen en gebeurtenissen.'

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie