Smurfen 2 draait in CineMeerse

22 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - In De Smurfen 2, creëert de boze tovenaar Gargamel een paar ondeugende Smurfachtige wezens genaamd de Stouterds. Daarmee hoopt hij de almachtige, magische Smurfessentie te kunnen benutten. Maar wanneer hij ontdekt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil - en alleen Smurfin een geheime spreuk weet die de Stouterds kan omtoveren tot echte Smurfen - ontvoert Gargamel de Smurfin en brengt haar naar Parijs. In Parijs verwerft Gargamel de aanbidding van miljoenen als 's werelds grootste tovenaar. Het is aan Grote Smurf, Klungel Smurf, Moppersmurf en Hippe Smurf om terug te keren naar onze wereld, zich te herenigen met hun menselijke vrienden Patrick en Grace Winslow om Smurfin te redden! Zal Smurfin, die altijd het gevoel heeft gehad anders te zijn dan de andere Smurfen, een band krijgen met de Stouterds Vexy en Hackus - of zullen de Smurfen haar overtuigen dat hun liefde voor haar 'True Blue' is?

Verder gaan ook onderstaande film in première.

The Wolverine 3D

The Wolverine is een epische actiefilm, gebaseerd op een populaire verhaallijn uit het stripverhaal.

Wolverine (Hugh Jackman), het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid. ?

Make Your Move 3D

De jonge, getalenteerde artiest Donny (Derek Hough) komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn vette nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun nieuwe moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya (BoA) ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals hij nooit had kunnen bedenken. Wat hij niet weet, is dat Aya de zus is van Nick's grootste concurrent; een andere superpopulaire dansclub. Terwijl Donny en Aya als een blok voor elkaar vallen, wordt de competitie tussen hun broers steeds heftiger. Maar het laatste waar Donny tussen wil kiezen is het meisje van zijn dromen - en zijn eigen familie.

RED 2

De beruchte ex-CIA agent Frank Moses herenigt zijn onwaarschijnlijke team van agenten voor een wereldwijde zoektocht naar een vermiste draagbare kernbom. De missie neemt het wat vreemde team mee naar Parijs, Londen en Moskou. Met hun old-school schiet- en vechtvaardigheden en vertrouwen in hun vriendschap gaan ze de strijd aan met hun vijand. Dat de oldies duidelijk niet met zich laten sollen, zorgt voor grappige momenten.

In de explosieve actie-komedie Red2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder van de kernbom, uit gevangenschap en vindt ook hulp bij Miranda Wood (Catherina Zeta-Jones) en oude bekende Victoria (Helen Mirren). De ex-CIA agent mag dan wel 'Retired' zijn maar hij is nog altijd 'Extremely Dangerous'.

Voor vroege vogels is er deze vakantie weer de vroege vogel voorstellingen. In de ochtend voor maar € 6,50 p.p. naar de film!

www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie