Bootcamp: week 4

23 juli 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Elk jaar organiseert Artquake een talentenjacht waarbij een aantal jongeren uit de polder worden geselecteerd om mee te doen aan een zes weken durende training in Atlanta, een zogenaamde Bootcamp. Dit jaar zijn dat de talenten Charlotte Plukaard, Danique Kivit, Mylène de Haan, Japie Reerink, Istvan Mandemaker en Jinan Emanuels. Het zestal is 20 juni vertrokken. In de komende weken doen zij in de vorm van een dagboek op de site van de Hoofddorpse Courant verslag.

Het vierde verslag is geschreven door Jinan Emanuels.

'Maandag heeft een deel van de groep de hele dag aan het decor gewerkt en het andere deel aan het script.

Dinsdag moesten we werken aan onze freak walks. Voor onze freaks die we hadden bedacht. Dit zijn de characters voor onze voorstelling genaamd : 'the morphafreaks'. Daarna mochten we ook weer aan onze coming out stories werken.

Woensdag hebben we weer de hele dag aan het decor gewerkt.

Ook dondersag hebben we weer aan het decor gewerkt. Maar in de avond zijn we naar een dinershow geweest. Het ging over middeleeuwse spelen met paarden.

Vrijdag was de dag van de flashmob. Maar we begonnen de dag met Afrikaans dansen. Later gingen we naar een plein waar we de flasmob deden.

Daarna zijn we naar Tenessee gereden om in een vakantiehuisje van iemand te slapen. Het is dan wel een vakantie huisje, maar het was echt groot.

Zaterdag zijn we naar een klein dorpje geweest genaamd Gilburg. Het was net een kermis stadje. Toen we terug kwamen werden we bekogeld met waterballonnen.

Zondag gingen we weer terug naar Atlanta. Het heeft alleen de hele dag geduurd in plaats van 4 uur, wat het zou moeten zijn. Dat was omdat de remmen van het busje oververhit waren. We zijn die avond om 23.30 uur thuisgekomen.'

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie