The Lone Ranger en Elysium nieuwe films in CineMeerse

8 augustus 2013 om 00:00 Cultuur

De wijze Indiaan Tonto (Johnny Depp) vertelt ons het onbekende verhaal over hoe politieagent en Texas Ranger John Reid (vertolkt door Armie Hammer) zich ontpopt tot een legende. John Reid is een man van de wet, getransformeerd tot een legende van rechtvaardigheid. Deze twee tegenpolen worden door het lot samengebracht en moeten leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan.

HOOFDDORP - CineMeerse, de bioscoop aan het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp, laat vanaf 8 augustus opnieuw een aantal nieuwe films zien, waaronder The Lone Ranger. Deze avonturenfilm vol actie en humor is het resultaat van de samenwerking tussen producent Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski, het team achter de Pirates of The Caribbean-blockbusters.

Te zien vanaf 8 augustus, de film duurt 3 drie uur.

CineMeerse heeft tevens de voorpremière van Elysium, een film die speelt in het jaar 2154 en waarbij het gaat om twee klassen onder de mensheid: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde. Max (Matt Damon) is de enige persoon op Aarde die voor gelijkheid kan zorgen tussen deze twee werelden. Hij onderneemt een gevaarlijke missie naar Elysium waar hij het moet opnemen tegen Secretary Delacourt (Jodie Goster), om zijn eigen leven en de levens van iedereen op Aarde te redden.

Te zien vanaf 9 augustus. De film duurt 2.20 uur.

Vanaf woensdag 14 augustus is Percy Jackson met Sea of Monsters 3D te zien in CineMeerse. Percy Jackson: Sea of Monsters is een uniek, eigentijds actie-avontuur over een groep ogenschijnlijk normale teenagers, die de magische krachten van hun ouders - de Griekse Goden - hebben geërfd.

CineMeerse houdt woensdag 4 september weer een LadiesNight en ditmaal met de voorpremière van Smoorverliefd. Een romantische komedie die inzoomt op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Met onder andere Susan Visser en Anna Drijver. Er zijn twee aanvangstijden: 19.30 uur (welkom vanaf 19 uur) en 20.30 uur (welkom vanaf 20 uur). Tickets kosten 12,50 euro pp. De film duurt 3 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie