Chef'Special komt naar Duycker

26 augustus 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Chef'Special treed aankomende vrijdag, 30 augustus, op in Duycker. Het voorprogramma wordt verzorgd door Jack and the Weatherman. De deur opent om 20 uur.

Chef'Special is het beste te omschrijven als een cocktail van stuiterende Hiphop, pompende Rock en laidback Reggae. Daarnaast staat deze uit Haarlem afkomstige band bekend om zijn energieke en dynamische liveshows. Met deze combinatie speelden zij vorige zomer festivals als Lowlands, Pinkpop, Noorderslag en Sziget helemaal plat.

Dit jaar was Chef'Special te zien op meerdere bevrijdingsfestivals, de band was dit jaar namelijk ambassadeur van de vrijheid. Op 5 mei vlogen zij naar Roermond, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht en sloten zij het festival af met een knallend optreden in hun home town Haarlem.

In maart 2011 kwam de debuutplaat 'One For The Mrs' uit en veroverde de band met hun singles beetje bij beetje Nederland. Deze band lijkt niet meer te stoppen en is ready 'to conquer the world'. Dus voor degene die lekker mee willen zingen met 'Birds', 'Scribblin' en 'My Night Off' zorg dat je aanwezig bent, want deze band is hot!

Voorprogramma:

Rap, blues, reggae, soul en jazz. Het akoestische duo Jack And The Weatherman combineert het allemaal tot een fijn geheel. De teksten, geïnspireerd door verre reizen, de laid-back stem en het funky gitaarspel zorgen voor een heerlijke sfeer tijdens hun optredens.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie