Seminar 'Het Oude Testament in Vogelvlucht' bij De Graankorrel

27 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De christelijk gereformeerde kerk De Graankorrel organiseert voor zaterdag 12 oktober een seminar onder de titel 'Het Oude Testament in Vogelvlucht', een reis door 4000 jaar geschiedenis in één onvergetelijke dag. Het seminar gaat door bij voldoende deelname.

Deelnemers aan het seminar horen niet toe, maar doen mee en leren in een dag meer van de Bijbel dan anders in jaren. Zij ontdekken hoe het Oude Testament is opgebouwd en reizen in het voetspoor van de aartsvaders door de wereld van de Oudheid.

Cursusleider is drs. Hans Wulffraat van st. Impact. "Het seminar presenteert de historische hoofdlijn van de Bijbel op zo'n speelse en tegelijk indringende manier, dat de deelnemers na afloop gegarandeerd de hele hoofdlijn van het Oude Testament kunnen navertellen."

Deelname kost € 20 per persoon (incl. werkboek), kinderen t/m 15 jaar betalen € 10. Het seminar is van 9 tot 17 uur, eigen lunch meenemen. Opgeven bij voorkeur voor 12 september.

Voor meer informatie en/of aanmelden: Carla Bakker, cbakker@degraankorrel.nl of (023) 565 48 82 (tussen 17.30 en 19 uur).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie