Voetbalvrienden nemen afscheid van wethouder Bezuijen

29 augustus 2013 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Hij had wel een klein vermoeden, hij moest tenslotte zijn voetbalspullen meenemen, toch was het een leuke verrassing voor de 'nieuwe' burgemeester. De nu nog wethouder Michel Bezuijen is woensdagavond door zijn voetbalvrienden getrakteerd op een afscheidswedstrijd bij SV Hoofddorp.

,,Bij de ingang van het sportpark stonden we hem met z'n allen op te wachten,'' laat oud voetbalvriend Remco Regoor weten. ,,Hij was wel blij verrast en had wel zin in een pootje zomeravondvoetbal!'' Oud eerste elftalspelers van de zaterdag- en zondagafdeling van SVH hadden zich woensdagavond verzameld. Inmiddels spelen ze in twee veteranenteams bij de Hoofddorpse club. ,,We spelen wel meer een onderling partijtje. En in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en het afscheid van Michel als wethouder viel het mooi samen.''

Een helft bij de oude zaterdagmaatjes en een helft bij de zondagmaatjes. Nou ja, een helft, twee keer twintig minuten kon de 'oud' wethouder nog wel opbrengen. ,,Vroeger stond hij wel zijn mannetje op het middenveld,'' lacht Remco Regoor. ,,Vandaag is twee keer twintig minuten wel genoeg.'' Met een rode kaart werd Bezuijen ook nog eens van het veld gestuurd en was zijn voetbalcarrière bij de Hoofddorpse club definitief voorbij.

Uiteraard werd de geslaagde actie van zijn voetbalvrienden met een derde helft in de kantine afgesloten, waar het met oude verhalen nog gezellig werd tot in de late uurtjes.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie