Het leven van Steve Jobs te zien in CineMeerse

2 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - CineMeerse, de bioscoop aan het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp, laat vanaf donderdag 5 september opnieuw een aantal nieuwe films zien, waaronder Jobs. In Jobs wordt het leven van Steve Jobs gevolgd vanaf het moment dat hij stopt met de universiteit en uitgroeit tot de oprichter van één van de grootste en bekendste technologiemerken van de wereld.

Ashton Kutcher kruipt in de huid van de iconische ondernemer Steve Jobs, de man achter het succesvolle Apple. In Jobs volgen we het leven van Steve vanaf het moment dat hij stopt met de universiteit en uitgroeit tot de oprichter van één van de grootste en bekendste technologiemerken van de wereld. Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. Steve laat zich echter niet gek maken en besluit iets geheel nieuws te proberen. Het is de start van een technologische revolutie. Steve Jobs overleed oktober 2011 op 56-jarige leeftijd. Jobs behaalde met Apple wereldwijd succes met producten als de iPod, iPhone en iPad.

Verder gaan ook onderstaande titels in première.

The Conjuring

Het waargebeurde, bloedstollende verhaal over de vermaarde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren.

Iedereen kent Amityville, maar eerst was er Harrisville. Als een gezin geterroriseerd wordt door een duistere kracht, roepen ze de hulp iin van Ed en Lorraine Warren. In deze meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, krijgen ze te maken met een machtige demoon. (zie foto)

Riddick

Riddick (Vin Diesel) is verraden door zijn eigen volk en voor dood achtergelaten op een verlaten, door de zon verschroeide planeet. Er zit niets anders op dan op krachten komen en de strijd aangaan met de buitenaardse roofdieren die hem belagen. Tot hij sterker dan ooit is en een team premiejagers uit het heelal kan uitdagen om de jacht op hem te openen. Terwijl er een vernietigende storm aan komt razen, zweert het team van Boss Johns (Matt Nable) de planeet pas te verlaten als ze het hoofd van Riddick in een doos hebben. Maar met zijn vijand precies waar hij die hebben wil, start Riddick zijn eigen genadeloze wraakactie. Alleen zo kan hij de weg vrijmaken om terug te keren naar thuisplaneet Furya.

Donderdag-/dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen in CineMeerse. Koffie of thee, iets lekkers en film voor maar €7,- p.p. (ex. eventuele toeslagen).

Donderdagmiddag: 12.50 uur Jobs; 13 uur To The Wonder; 13.10 uur Jayne Manfield's Car; 13.20 uur Blue Jasmine.

Dinsdagmiddag: 12.50 uur Jobs; 13 uur To The Wonder; 13.10 uur Jayne Manfield's Car; 13.20 uur Borgman.

Meer informatie op www.cinemeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie