Prachtige kleinkunstliedjes van de Vlaamse groep Hermitage in Het Oude Raadhuis

6 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - In 2011 won Hermitage de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een jaar later speelden ze op het Kleinkunst Gala met het Metropole Orkest. In 2013 wordt er hard gewerkt aan een nieuwe CD en wederom mogen zij zich daarbij verheugen op de medewerking van het prestigieuze orkest. Het kleinkunstrepertoire van Hermitage heeft raakvlakken met pop, indie, chanson en singer-songwriter muziek. Hun teksten zijn pure poëzie die een geniaal huwelijk aangaan met piano, gitaar, percussie en cello. Voor hun nieuwe programma 'Alleen De Liefde Kan U Redden' worden zij gecoacht door Gerard van Maasakkers. Hermitage is op zaterdag 21 september om 20.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

In een wereld vol verleiding flirt Hermitage schaamteloos met de grenzen van het betamelijke. Maar na de zonde komt de val en lijkt redding ver weg. Op het podium vertelt de groep uit Gent met humor, anekdotes, liedjes en poëzie over de snelle weg naar beneden en de trage klim omhoog. 'Alleen De Liefde Kan U Redden' is een doorleefde voorstelling met wondermooie liedjes van de gelijknamige, nieuwe cd. Met: Divan (zang / piano / gitaar), Carlo Vandenhende (cello / gitaar / zang) en Filip Verheecken (percussie / vibrafoon / zang).

Het Parool prees de groep reeds om de ,,verrassende publieksparticipaties'' en de Volkskrant merkte een ,,innemende frontman'' op. Een voorstelling voor het hoofd en het hart. Feel good via een omweg.

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 21 september - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie