Dance & Ballet Company start Hoofddorpse Musical School

9 september 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Toonaangevend in klassiek ballet, voor kinderen en volwassenen, beginners en vergevorderde, gaat de Dance & Ballet Company nu een nieuwe uitdaging aan. In samenwerking met een regisseur en zangdocente gaan vijf showdance/Glee groepen werken aan de musical 'Mamma Mia'. Deze zal aan het eind van het seizoen in De Lichtfabriek te Haarlem op het toneel staan.

Leerlingen tussen de tien en achttien jaar vormen samen een geheel. Er wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van de Engelse taal en aan kinderen met dyslexie. Deze lessen vol bekende liedjes, heerlijke muziek en lekker bewegen vormen zo het begin voor heel veel plezier.

De streetdance afdeling krijgt drie nieuwe docenten met ervaring bij SYTYCD, Idols en zelfs finalisten van The Ultimate Dance Battle. Deze docenten staan voor de klas bij leerlingen vanaf 12 jaar.

Op zaterdag 14 september is iedereen welkom op de open dag. Neem een kijkje bij de kinderlessen vanaf vier jaar en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor volwassenen (streetdance, moderne dans, modern jazz en yoga). Tussen 9 en 12.30 uur staat de koffie klaar.

Studio's Dance & Ballet Company, Wijkermeerstraat 20, Hoofddorp, www.Dans-NU.nl of bel Nicole (06) 55 15 82 98.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie